Weekje rust

Goedemiddag lieve lezers,

Afgelopen weken is het een beetje rustig geweest op de blog qua recepten. Aankomende week zal ik voor mezelf weer een planning maken met wat ik allemaal wil gaan maken, dus in de loop van de weken zullen jullie weer verschillende recepten gaan zien. Mocht je tips hebben of iets graag willen zien/lezen dan kun je altijd contact met mij opnemen via de mail of via instagram.

Vorige week heb ik genoten van een weekje rust qua sporten. Ik heb op die maandag de laatste MTB gedaan bij een andere groep, wat ik heel erg leuk vond. Even een andere prikkel en zoals je in de vorige blog wel hebt kunnen lezen ging het toen ook goed. Een stom veerooster bezorgde mij helaas een mega zere rug en hier heb ik het eerste gedeelte van mijn vakantie ook flinke last van gehad. Het slapen en met name het draaien was mega pijnlijk en vandaar waarschijnlijk ook het ‘gevloek’ in mijn slaap haha. Ik heb een vrij actieve vakantie gehad en door het regelmatige wandelen, stretchen en oefeningen doen is mijn rug alweer aardig soepel. Door mijn zere rug heb ik er bewust voor gekozen om helemaal niets te doen qua hardlopen, omdat rust tenslotte ook goed en belangrijk is. Het heeft ervoor gezorgd dat ik zin heb ik de trimles van vanavond en in de nieuwe reeks mountainbiken. Gistermiddag dat ik terug was van vakantie ben ik stiekem al even met mijn racefiets op pad geweest, die heb ik zo gemist. Het fietsen, lopen en sporten bij de sportschool is voor mij echt pure ontspanning na een werkdag en als ik dat dan even een weekje niet kan doen mis ik dat ergens toch wel.

Binnenkort ga ik kijken of ik ergens in mijn agenda een plekje kan vinden om naast de trimlessen zelf te gaan lopen, het duurlopen moet ik gaan opbouwen. Stiekem vind ik dat toch wel een dingetje, omdat het lopen in de groep zo gezellig is. Ik moet toch wat voor die damloop by night haha. De eerste sponsoren hebben al een kleine bijdrage gedaan voor het onderzoek naar genezing voor Type 1 Diabetes, maar meer donaties zijn zeer welkom. Ik hoop dat ik mijn doel qua bedrag mag halen….dan ga ik jullie nog iets leuks vertellen. Naast de damloop by night zit het ook in de planning om de dag daarna de ‘Dam tot Dam fietsclassic’ te gaan rijden. Fietsen is heerlijk ontspannen, dus dat lijkt mij wel haalbaar.

Steun mij richting de damloop by night en klik op DEZE link. Ik en heel veel andere mensen zullen je super dankbaar zijn.

Liefs!

 

You May Also Like