Weekoverzicht 2

De tijd gaat nu opschieten en soms als ik daaraan denk krijg ik wel weer die spanningen hoor. De afgelopen week was het voor mij een erg drukke, maar leuke week. Hieronder lees je wat ik heb gedaan.

Sportschool

Sinds ruim 14 dagen inmiddels kom ik weer 1x per week bij de sportschool, ik ben toch niet alleen hun sponsor haha. Ik heb in de afgelopen jaren wel gemerkt dat ik vooral een persoon ben voor groepslessen. Dan wel de groepslessen op de sportschool he, want teamsporten daar doe je mij geen plezier mee. Ik ga liever de uitdaging en strijd aan met mezelf. Op de sportschool doe ik altijd een les waarbij we steeds een ander circuit doen, de afgelopen week moesten we met een buddy steeds twee oefeningen doen. Het was zo dat persoon 1 begon met de ‘zware’ oefening en persoon 2 met de lichtere variant, dat deed je dan twee keer. Na het circuit stond er een kopje core op het programma, altijd goed.

Hardlopen

In aantocht naar de Damloop moet er ook gelopen worden. Vorige week donderdagavond vond ik het tijd om een loopje te doen in Egmond. Ik ben een stukje door de duinen gegaan, door de gewone woonwijk en de finish was bij het strand. Even de bloedsuiker gemeten, bidon uit de auto en afkoelen op het strand. Ik heb het ook echt 10 minuten op het strand gezeten om even naar de ondergaande zon te kijken, maar toen kreeg ik het koud.

Druk weekend

Vrijdag had ik een fietsdate staan met een fietsbuddy. We hebben geen gekke dingen gedaan, een uurtje gereden, bijna alle hoogtepunten (op de nok na) van het parcour in Schoorl gedaan, afgesloten met een bakkie koffie. Deze week beginnen de MTB lessen weer, dus ik wilde alweer even voelen hoe het was en achteraf was dat goed. De zomer was erg warm, waardoor het op het laatste moment niet meer te doen was op het parcour er waren wel wat dingen anders. Op bepaalde plaatsen was zand gestort waardoor je een heel ander pad krijgt, zo is er een punt in het laatste deel waar je een klimmetje hebt en na dat klimmetje is nu best een diepe drop met mul zand…daar schrok ik wel even van. Het is uiteindelijk niet gelukt om hem zonder voeten aan de grond te nemen.

Donderdag kreeg ik plotseling het geniale idee dat er binnenkort een event zou zijn van Reebok waar Lienke een workout zou geven, maar wanneer was dit nou? Ja, dat was van 31 augustus op 1 september. Hoe zat dat dan in elkaar? Reebok had een event bij de Vondelgym in Amsterdam onder het mom van grenzen verleggen ‘Be More Human’. Op vrijdag gaf Lienke (deargoodmorning) het startschot en zij mocht de 24 uur ook weer afsluiten en wel met een training. De training was van 06:00-07:00…ja, dat was wel vroeg…na wat berichtjes met Lienke kon ik eigenlijk niet meer terug en zo stond ik zaterdagochtend om F*cking 06:00 een training te doen. Ik moet zeggen dat het zwaar was, maar ik had daarna echt een voldaan gevoel. Je zult vast begrijpen dat ik zaterdagmiddag een ontmoeting had met ‘De man met de hamer’, gelukkig ben ik zo’n goede slaper overdag (NOT) en had ik de rest van de middag een date met mijn bed en de bank.

Rust

Gisteren (zondag) had ik gezellige verplichtingen met de familie en was het tijd voor RUST. Ik kreeg vorige week nog de opmerking dat ik wel genoeg rust moet nemen en dat is ook zeker zo. Op het moment zit ik in een goede flow en dan vergeet ik nog wel eens rust in te plannen, terwijl dat juist zo belangrijk is. Ik zit ook eerlijk gezegd niet zo heel graag stil.

Komende week gaat weer leuk worden, want deze week starten de lessen van Trimfit weer, heerlijk om weer buiten te mogen spelen in Egmond en de lessen van MTB. We gaan weer crossen door de bossen! Heel belangrijk om mij rust in te plannen…kunnen we de week niet een paar dagen langer maken?

Tot volgende week met een nieuw overzicht!

You May Also Like