Hardlopen, fietsen e.d.

Goedemorgen lieve lezers van mijn blog! Ik heb vandaag geen recept voor jullie, maar even een blog om een beetje bij te kletsen. Ook wel weer een keer leuk toch?

Hardlopen

In een eerdere blog schreef ik dat ik weer was begonnen met hardlopen en dit is nog steeds het geval. Het is wel zo dat ik al een aantal weken in een dip zit, althans zo vind ik het voelen. Ik loop niet lekker, deels door het warme weer en hierdoor loop ik vaak achterin de groep. Dat laatste vind ik niet zo heel erg als het even is, maar het duurt nu al een paar weken en dat begint heel langzaam demotiverend te werken. Ik weet heel goed dat ik uit deze dip kom en dat ik hierdoor juist sterker word, maar het is op dit moment even frustrerend. Ik kan hierdoor op het moment ook de motivatie niet vinden om zelf te gaan lopen en dit is wel belangrijk. Waarom dat belangrijk is, is vanwege de Damloop by night. Een aantal weken geleden was ik met een oud collega aan het appen en zij vertelde dat ze de Damloop by night ging doen, leuk! Ik heb mezelf dus ingeschreven, om zo een doel te hebben om te blijven lopen en daarnaast ga ik mezelf inzetten voor de JDRF. De wat? Ja, de JDRF. Dat is een organisatie die onderzoek doet naar Diabetes type 1, degene die ik heb. Ik zoek hiervoor nog sponsoren, dus wil je mij op weg helpen naar een wereld zonder type 1, dan kun je mij via onderstaande link steunen.

Fietsen

Naast het hardlopen ben ik ook nog aan het mtb’en en aan het wielrennen en daarin merk ik dat ik weer terug ben op het niveau van de laatste lessen bij de najaarscursus van 2017. Dat voelt echt goed, want zo kan ik verder uitbouwen komende tijd tot we weer gaan schaatsen in oktober.

Als ik het over m’n gezondheid heb dan is het redelijk stabiel. Ik zal altijd die wisselingen hebben en op zoek moeten naar die balans, maar ik voel me wat dat betreft wel oke.

De laatste tijd is het wat stil qua recepten, maar ik ben een beetje op zoek naar leuke recepten. Ik heb het geluk dat ik begin juli jarig ben en dan ga ik ook zeker de monchoutaart van vorig jaar maken, dit keer wel met bodem van Oreo en misschien wat witte chocolade schaafsel. Hmm ik proef hem al. En het plaatsen van recepten met dit soort update blogs wil ik wat meer afwisselen, misschien een keer een recensie over een tv programma wat over voeding gaat. We gaan het zien.

Wil jij mij steunen op weg naar de Damloop by night en misschien wel zorgen dat ik ooit weer ‘gezond’ kan worden?! Klik dan even op DEZE link. Alvast bedankt!

 

You May Also Like