De lente komt eraan!

Het einde van het schaatsseizoen is nabij, maar dat betekend ook dat de lente er langzaam aan zit te komen. Ik vind het schaatsen heel erg leuk en ik heb voor mezelf een goed seizoen gehad. Dit seizoen ben ik gewisseld van dag, omdat ik aan mezelf merkte dat ik bleef hangen. Ik ben van de zaterdagmiddag naar de vrijdagochtend gegaan en dat had twee redenen. De eerste reden was dus dat ik bleef hangen en meer wilde, ik schaatste al vier jaar op de zaterdagmiddag in een vaste groep waarbij soms andere mensen kwamen, maar de groep bleef vooral hetzelfde. Het laatste seizoen was heel rommelig, ik had het gevoel op mijn tenen te lopen en het liep niet meer zo lekker. Daarnaast wilde ik ook graag de ‘Bochtenclinic’ gaan doen en twee lessen op 1 middag zag ik niet zo zitten. Na lang overwegen heb ik besloten om de reguliere lessen op vrijdag te doen, tenslotte fietste ik ook op die ochtend, dus mooi om dat door te zetten in het schaatsen. Op de zaterdag heb ik 2 x 5 weken bochtenclinic gedaan en lekker zelf wezen schaatsen. Een prima oplossing om even uit de sleur te komen en veel te leren. Ik heb vooral lekker gereden en veel bochtentechniek geleerd. Op dit moment loop ik nog geen bocht, maar he ik pak die dingen niet 123 op en trek daar gewoon nog een seizoen voor uit.

Sinds een maand ben ik weer regelmatig aan het hardlopen, omdat ik mezelf weer eens heb ingeschreven voor een loopje. Na het gedoe met de Damloop by night was ik er even klaar mee, maar nu staat Trimfit weer voor de deur en wil ik een redelijke basisconditie hebben. Ik train nu met minutenblokje, want dat werkt het lekkerst voor mij.

Jaaaaa en we gaan weer fietsen. Ik heb zo’n mega zin om weer op de MTB te gaan crossen door de bossen en ook hier weer veel te leren. Natuurlijk stap ik ook weer op de racefiets. Deze week heb ik nog een ladiesnight over de racefiets en mtb. Weer even een herhaling van vorig jaar ennnn eens kijken naar een nieuw MTB. Ik heb mijn eerste MTB verkocht en nu heb ik nog een nieuwe nodig. Zo leukkk allemaal.

Ik heb zin in de lente mensen!

You May Also Like