De trajecten

Ik werk over het algemeen met trajecten van minimaal 12 weken. Waarom? Als jij serieus je voedingspatroon (en daarbij je leefpatroon) wilt aanpassen dan ben je er niet met een traject van 6 weken. Het duurt even voor je resultaat ziet, je hebt ups en downs en dan wil je niet na 6 weken al klaar zijn. Het is even een investering, maar als je, jezelf daardoor fitter gaat voelen en meer kennis hebt over voeding dan is dat tocht het meer dan waard?! Op het moment is het nog niet mogelijk om een vergoeding te krijgen vanuit de zorgverzekering, maar in de toekomst kan dat (hoop ik) wel.

Intake                                        € 12,50

Los consult                               € 28,50

12 weken traject                     € 250,00

Vervolg van 10 consulten          € 225,00

Voedingsschema op maat € 40,00

Alle prijzen zijn incl 21% btw.

Intake

Bij een intake leren we elkaar kennen. Als coach wil ik dat je een fijn gevoel hebt bij mij en andersom. Als je geen band hebt met je coach of andersom dan kun je nog zo je best doen, maar vaak werkt het dan niet. Dit werkt voor beide partijen niet prettig. We bespreken bij een intake de algemene gegevens, de doelen en maken een plan van aanpak. Je moet bij een intake rekening houden van 45- 60 minuten.

Los consult

Een los consult duurt ongeveer 30 minuten en hierin bespreken we hoe het de afgelopen week is gegaan, we wegen en meten en kijken waar je hulp nodig hebt.

12 weken traject

Bij een 12 weken traject zit de intake erbij als (13e) consult. Elke week is er een consult, wegen & meten, nemen de bijzonderheden door, waar loop je tegenaan, wat gaat er goed, stellen we weekdoelen op. Een consult duurt 30 minuten.

Voedingsschema op maat

Het is ook mogelijk om een eenmalig voedingsschema op maat te krijgen. Je hebt 1 consult in mijn praktijk of we hebben een meeting via zoom. We nemen dan alles door en je krijgt een voedingsschema op maat met jouw behoeften.