Voedingscoach

Al jaren ben ik bezig met mijn eigen gewicht en gezondheid dus ik weet als geen ander hoe je kunt struggelen met voeding. Nadat ik bij de sportschool fanatiek ging sporten ben ik overgestapt naar crossfit, een poos daarna werd ik chronisch ziek en kwam ik in aanraking met de gewichtsconsulent. Wat mijn probleem was? Ik vond dat ik te eenzijdig at. Ja, ook voor zulke problemen kun je naar een gewichtsconsulent toe. Ik ben een voedingsdagboek gaan invullen en kreeg de juiste coaching. In deze periode is mijn liefde voor voeding, gezondheid en sport groter geworden. Ik zag hoe ik gevarieerder ging eten, mijn voedingsdoelen wilde halen en ik gewicht verloor. Ik werd mentaal en fysiek sterker en dat geeft je een goede boost. 

De stap tot de opleiding tot gewichtsconsulent heb ik vorig jaar gemaakt en inmiddels ben ik bijna klaar. Ik heb een kleine praktijkruimte aan huis waar ik nu een aantal cliënten mag begeleiden. Elke cliënt is anders, heeft een ander doel en dit maakt het werk ook erg leuk. Ik ben van origine onderwijsassistent en pedagogisch medewerker, dus ik kan in mijn werk goed omgaan met mensen.

Naast mijn werk vind ik het in mijn vrije tijd ook heel leuk om te sporten. In de winter schaats ik graag, de zomer staat centraal voor fietsen en hardlopen en als er nog wat tijd over is doe ik aan krachttraining als onderhoud. Als ik dan nog tijd over heb ga ik graag naar concerten, theater, de bioscoop of doe ik een gezellig drankje met vriendinnen.

 Heeft deze pagina je nou aangesproken en wil jij graag je levensstijl veranderen, je bewuster worden van je voeding, afvallen of een stok achter de deur? Je kunt vrijblijvend contact met mij opnemen en misschien dat ik je dan kan begeleiden. Vul het formulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Tot snel!