Genomineerd: Liebster Award!

Afgelopen week zag ik ineens een berichtverzoek op instagram, even op de link gekeken en toen zag ik dat ik genomineerd was door A Healthy Way Of Living (Kim ) voor de Liebster Award. Thanks, echt super leuk. Het is een Award voor en door bloggers om elkaar in het zonnetje te zetten en elkaar beter te leren kennen. Bij deze nominatie horen 11 vragen die bedacht zijn door de blog waar jij door genomineerd bent. Vervolgens zal ik onderaan deze blog ook weer andere bloggers kiezen om in het zonnetje te zetten en beter te leren kennen. Hier komt ie!

1. Wie ben jij?

Mijn naam is Anne, 28 jaar jong en woonachtig in de Zaanstreek (Noord-Holland). Aangezien ik nu toch zo open ben, mijn volledige naam is Anne-Martine…eigenlijk noemen alleen mensen die mij al heel lang kennen me zo.

2. Waar komt jouw passie voor (gezond) eten vandaan?

Mijn passie voor eten heb ik eigenlijk altijd al gehad. Ik kon als kind al heel erg genieten van eten en het stukje gezond en bewust eten is grotendeels gekomen in 2015 toen ik de diagnose Diabetes type 1 kreeg.

3. Wat heb je voor school/opleiding gedaan?

Vroeger wilde ik altijd leerkracht worden. Na mijn middelbare school heb ik twijfels gehad of ik richting theater ging of richting het onderwijs. Ik heb gekozen voor het onderwijs en ben eerst SPW (Sociaal Pedagogisch Medewerker) gaan doen, vervolgens een kopjaar onderwijsassistent en daarna heb ik eerst 1 jaar de PABO gedaan en daarna nog een half jaar. Na de eerste poging moest ik echt weg en bij de tweede keer heb ik zelf de stekker eruit getrokken, omdat ik mijn P moest halen en dat ging nooit lukken met mijn resultaten. Ik vond de opleiding wel heel leuk, maar mijn hart lag bij de onderbouw en je moet allround zijn.

4. Waar komt de naam van jouw blog vandaan?

Ik ben van mening dat je voeding in balans moet zijn wil je bijvoorbeeld goede resultaten halen met sporten, afslanken of aankomen.

5. Wat is jouw favoriete (healthy)hotspot?

Dan ga ik toch voor de vestigingen van Anne&Max. Deze keten heeft verschillende vestigingen in o.a. Noord-Holland. Ik kan je daar zeker de witte chocolade taart aanraden met een dubbele cappuccino.

6. Wat doe jij het liefst in je vrije tijd? (naast bloggen natuurlijk 😉

Naast het bloggen ben ik graag aan het sporten (lees: Wielrennen, Mountainbiken, Skeeleren, Hardlopen en in de winter schaatsen), ik probeer met vriendinnen sociaal te doen en een bezoekje aan het theater of de film sla ik ook niet af.

7. Wat is jouw favoriete sport?

Wielrennen, Mountainbiken, Skeeleren, Hardlopen en Schaatsen. Het schaatsen, skeeleren en mountainbiken doe ik bij de leukste schaatsschool van Alkmaar.

8. Met wie zou jij graag een keer samen koken?

Het lijkt mij wel gezellig om een keer met Charlotte van ‘Charlie’s Kitchen’ te koken.

9. Wat is jouw favoriete gerecht?

Mijn favoriete gerecht is op dit moment toch wel courgette pasta. Ik vind het heel fijn dat hij koolhydraatarm is (positief voor mijn diabetes), je krijgt ineens een heel groot deel van je dagelijkse groenten binnen en kunt eindeloos variëren met sausjes.

10. Heb je nog een goede kooktip voor ons?

Een tip van Jamie Oliver. Ga je een cake of koekjes bakken waar stukjes chocolade in zitten? Hak die chocolade dan eerst fijn en zet deze even 15/30 minuten in de vriezer. De chocolade wordt dan koud en smelt langzamer in de warmte waardoor je betere stukjes in de eindproduct hebt.

11. Wat is jouw guilty pleasure?

Pindakaas met hagelslag! Hier hoefde ik niet lang over te denken, als kind vond ik dit al HEMELS!

De genomineerde bloggers zijn:

  • Con_serveert
  • Natascha Struik
  • Lovetocookhealthy
  • Gewichtscoachlisaroos
  • Miss Havermout

De vragen voor jullie zijn:

1. Wie ben jij?

2. Wat heb je voor school/opleiding gedaan?

3. Hoe ben je op de naam van je blog gekomen?

4. Hoelang ben je al aan het bloggen?

5. Wat is jouw favoriete (healthy)hotspot? 

6. Wat doe jij het liefst in je vrije tijd? (naast bloggen natuurlijk ;)

7. Wat heb je altijd in je keuken staan en waarom?

8. Kook/Bak je het liefst hartig of zoet?

9. Wat is jouw favoriete gerecht of snack?

10. Wie is je voorbeeld?

11. Wat is jouw guilty pleasure?

 

De regels voor de genomineerden zijn als volgt:

* Bedank degene die jou heeft genomineerd (mij dus 🙂
* Post een link naar mijn blog in jouw bericht
* Zet een foto van de Liebster Award op jouw blog
* Beantwoord de vragen die je gesteld zijn
* Nomineer zelf 5 bloggers en hun blog
* Informeer de genomineerden en bezorg hun een link naar je eigen blogpost zodat ze deze kunnen lezen
*Kopieer deze regels in je blogpost

 

You May Also Like